Karen Brinck Logo

 

 

Skulpturkursus i natursten og fiberbeton

Se datoer for kurser på min blog.

Har du lyst til at forkæle dig selv og er en kreativ person, vil et Skulpturkursus i fiberbeton og natursten, være en super god ide.

* Mulighed for at udforske dit talent for form og materialesammensætning.
* Du bliver vejledt af Karen Brinck som er udøvende kunstner og uddannet kunsthåndværker.
* Kunstnerisk frirum i et inspirerende miljø med det rette værktøj til fri afbenyttelse.
* En tur rundt på den naturskønne matrikel , og du får ro i sjælen og bliver inspireret.
* Du former din egen skulptur i fiberbeton, enten direkte på en sten eller den monteres efterfølgende, du kan også støbe en sokkel og montere "skelettet" med det samme.
* De to kursusdage er på i alt 12 timer og materialer til en lille figur, som er en bunden opgave, og en figur på ca. 50 cm i højden er inkl. kurset.
* Du får mere fyldestgørende materiale når du har tilmeldt dig.
* Bliv inspireret på min hjemmeside og blog www.karenbrinck.dk
Tilmelding til karen.b.clausen@gmail.com eller 22 17 74 14

Har du lyst til at forkæle dig selv og er en kreativ person, vil et Skulpturkursus i fiberbeton og natursten, være en super god ide.

Du bliver vejledt af Karen som er udøvende kunstner og kunsthåndværker, med 30 års erfaringsom lærer. På kursusstedet er der fred og ro og mulighed for at komme tæt pånaturen og blive inspireret.

Her kan du på to dage skabe en skulptur til haven eller boligen. Råskulpturen bliver færdig, og da den skal være 100% tør, kan du først male og patinere efterfølgende. Du vil få en grundig gennemgang af, hvordan du efterbehandler, så den får nøjagtig det look du gerne vil have. Du kan også melde dig på et efterfølgende kursus hvor vi går i dybden med forskellige metoder til efterbehandling.

Det er en god idé at have lavet en skitse eller at have en ide, inden du starter på kurset. Har du aldrig før arbejdet med ler, beton, gips eller andet formbar materiale opnår du det bedste resultat med at starte med en enkel form. At forme en balletdanser eller en bjergbestiger er måske for stort et begynderprojekt.

Vi starter dagen med kaffe, the, et rundstykke, en grundig gennemgang af materialer og teknikker, og en snak om hvad du har tænkt dig at lave. Herefter skal der findes sten som skulpturen skal stå på, eller der skal støbes en sokkel. Jeg vil have et udvalg af sten med "forborede" huller i. Måske bliver den ide du har hjemmefra, skiftet ud med en anden ide. Alt kan ske i dette univers og du bliver guided hele vejen. Resten af kurset er i den skabende fase med opbygning af din skulptur.

Jeg glæder mig til at se dig.

Hilsen Karen Brinck